Dobrý den,

vítám Vás na svých webových stránkách, které jsou zasvěceny kosmetice, drogerii, bylinkám a podnikání.

Najdete zde návody na to, jak nahradit léky na bolest produkty z bylinek.

Pokud se zaměříte na televizní nebo novinové reklamy, rychle zjistíte, že jsme pod velkým tlakem farmaceutických firem. Každá druhá reklama nám doporučuje na nějaký problém pilulku. Dokonce se z jedné takové dozvíte, že SILNÍ lidé volí prášek při jakékoliv bolesti. I já jsem dříve sahala po růžovém štěstí, ale doba, kdy jsem si domů kupovala stokusové balení a druhé jsem měla v práci, je naštěstí pryč. Kdysi jsem se s bolestí hlavy dokonce léčila na neurologii. Dostala jsem léky, po kterých jsem se ráno nemohla probrat, jak byly silné. Přestala jsem je brát a začala zjišťovat jiné možnosti. Vadilo mi, že se u nás pomocí pilulek odstraňuje bolest, ale neřeší se příčina. To jsem si potvrdila i později, kdy jsem trpěla na chronické záněty močových cest. Měla jsem je tak často, že mi paní doktorka naordinovala obrovské balení antibiotik s tím, že si je mám nasazovat už sama, ať nemusím každá měsíc do ordinace. Ano, měla jsem záněty i jednou za měsíc. Když jsem měla už šestá antibiotika za sebou, pochopila jsem, že tudy cesta nevede. Antibiotika utlumí bolest, ale očividně neřeší můj problém. V té době jsem vlastně poprvé vyzkoušela sílu bylinek. Díky správnému mixu jsem se zbavila zánětů močových cest tak moc, že jsem již 2 roky žádný neměla! Navíc jsem si kůrou pročistila ženské orgány a možná i díky tomu později otěhotněla, přesně jak jsme s partnerem plánovali.

Možná je to i tím, že žijeme v uspěchané době a lékaři nemají prostě čas, věnovat se do hloubky našim problémům. Podívají se do krku, poslechnou nááádech a výýýdech a píší antibiotika. Na hlášku : „přeléčíme“ jsem již alergická, jak často jsem jí slýchala. V podstatě to znamená, že lékař už neví…. tak přeléčí. A my poslušně papkáme pilulky a zanášíme si těla odpadem, kvůli kterému dříve nebo později můžeme mít problémy (např. otěhotnět nebo jen prostě zhubnout).

Sílu přírody a bylinek znaly už naše babičky a prababičky. Jen se na to v té uspěchané době nějak zapomnělo. Možná i proto, že ta růžová pilulka zabere rychleji než třeba bylinkový čaj. Já osobně jsem moc ráda, že se přírodní medicína stává opět „trendy“ a že se stále více lidí zajímá o tom, co se jim v těle děje a není jim to jedno. Že je ani regulace Evropské unie v této oblasti neodradí od shánění si informací a řešení svých problémů přirozenou přírodní cestou.

Proto jsem se zamilovala do firmy Tiande, která používá ve svých produktech bylinky z Altaje, Číny a Tibetu. V Altaji jsou byliny vystavovány extrémním teplotám. Ve dne plusové a v noci mínusové.  Zvládnou to tedy jen ty nejsilnější a ty pak najdete v našich čajích, bylinných vložkách, gelech, náplastech….

U nás už žádné růžové pilule nenajdete. Když mě bolí hlava nalepím si kousek fytonáplasti Wutong na spánky. Při menstruačních bolestech si nalepím proužek Yaoshen forte na podbřišek, při bolesti zad mažu fytogely, lepím fytonáplasti.  Naše čaje toho umí také hodně. A doplňky stravy pomohou s únavou, kvalitou vlasů, pokožky a nehtů, podpoří imunitu, pomůžou s detoxem atd.

Pokud i vy chcete vyzkoušet naše výrobky, dejte mi určitě vědět 🙂

třeba tady: 777 965 963

nebo tady: L.kmentova@centrum.cz

nebo tady: Facebook Lucie Kmentová