A ještě je to také tajný jev, že? Nikomu ani muk. Je to trapný a chlapi o tom nechtějí nic vědět. Dělejme, že neexistuje.

Tak to mi teda řekněte, proč by měla být? Proč různé kmeny všude po světě menstruaci oslavují a my jí tajíme?

Bolestivá menstruace opravdu není normální jev, jak si spousta žen myslí. Jak říká pan Dušek, teď je doba, kdy dívky začnou menstruovat a maminka jim k první vložce dá také plato růžových pilulek. Krom toho, že jim vlastně „vysvětlí“ že to prostě bolí všechny, tak je také naučí, všechno řešit pilulí. Velmi důležité je menstruaci vnitřně přijmout. Kdo je každý měsíc naštvaný a nešťastný, že „TO“ zase dostal a bere menstruaci jako nepřítele, bude mít v těle nepřítele. A s nepřítelem se bojuje. První krok je „TO“ pojmenovat. není to TO, nejsou to „krámy“ (to slovo přímo nesnáším), je to menstruace, menzes, měsíčky…. nebo třeba dokonce jahodový týden.

V některých kmenech se první menstruace oslavuje rituálem. Je to přeci úžasné, dívka se mění v ženu a to si oslavu zaslouží. Každá taková „nová“ žena je hrdá a těší se, jak každý měsíc, v době její menstruace bude mít to privilegium trávit jí v červeném stanu, kde si ženy předávají moudra a rady. Tento týden ženy nepracují ale odpočívají, hýčkají se a učí se od starších žen. Jak super by to bylo i u nás. Znáte to, těch několik dnů jsme vetšinou unavené, otrávené, nic se nám nechce. Všechno je tak nějak těžší. Ale my musíme do práce a po ní se postarat o rodinu, zajistit nákup, večeři, prádlo…

OBROVSKOU pomocí na nepříjemné bolesti , silnou menstruaci a ztrátu energie jsou naše přírodní vložky, které obsahují unikátní směs bylin.  Díky nim se bolest zmírní a pravidelným používáním vymizí.  Některým se zmírní a zkrátí menstruační cyklus. Já sama mám teď menstruaci s naprostou přesností po po 23 dnech, což jsme bez antikoncepce nikdy před tím neměla. Co oceňuji nejvíce a také můj přítel  je to, že nemám žádné PMS. Už nemám období, kdy týden předem všechny a všechno nenávidím a nic mě nebaví a celý svět je na prd.

Blahodárně působí na celé naše ženské ústrojí.

Skvělé dokáží zastavit počínající kvasinky, pomáhají léčit záněty. A Jemná péče je skvělá na záněty močových cest.

Už jste je vyzkoušely?  Napište mi o ně.

Načerpali jsme informace i od naší úžasné produktové manažerky Elenky a odjížděli domů po dvou dnech nabití energií.

Tohle všechno může zažívat kdokoliv z Vás. Ráda se s Vámi potkám na příští podobné akci. Pojedete?