V první polovině března se konala roční konference a to v hotelu Gradior v Praze.  Já když jsem dřív vídala videa z podobných akcí, tak jsem si říkala, jestli to ty lidi jako už nepřehání. Jenže ono, když děláte něco co Vás baví a milujete to, tak ty emoce Vás prostě strhnou a já už dneska vím, že ti lidé na těch videích nic nehráli ani nepřehrávali.

Naše konference byla tak plná emocí a energie, že jsme také byli neustále na nohou, tleskali, tančili, plakali…

Tolik úžasných informací, co jsme slyšeli.  Nakopávací Marián Jelínek, sportovní ale i mentální kouč, výborná lektorka Monika Just u jejíž videa jsme brečeli smíchy a pro mě nejlepší byla gynekoložka Mudr. Provazníková, která nám zase potvrdila, jak jsou naše přírodní bylinkové vložky úžasné a blahodárné pro ženské zdraví.

Já mám hlavně ráda to, jak se všichni zase potkáme , popovídáme si, vyměníme si zkušenosti, zasmějeme se.  I v TianDe platí, že vrána k vráně sedá a tedy, že se přitahují podobní lidé. Asi proto jsme tak super parta a ta atmosféra je prostě úplně úžasná.

Znovu jsme si  připomněli Vánoční předávání částky milion korun od našeho skvělého eshopu Nadaci život dětem. A to se hned lovily kapesníčky.  Ostatně se na video podívejte sami:

Načerpali jsme informace i od naší úžasné produktové manažerky Elenky a odjížděli domů po dvou dnech nabití energií.

Tohle všechno může zažívat kdokoliv z Vás. Ráda se s Vámi potkám na příští podobné akci. Pojedete?