Minulý týden jsem měla možnost vyzkoušet poprvé v životě virtuální realitu. Byla jsem zde www.bridgevr.cz , najdete je vedle 3. ZŠ v Mostě a vřele to doporučuji. Dostanete na hlavu obr brýle a do rukou ovladače, které pokaždé slouží jako něco jiného, podle toho, v jakém okolí nebo hře se nacházíte.

Začala jsem v haciendě někde v Alpách s úžasnou terasou, kde venku slyšíte dokonce zpívat ptáčky. No můžu Vám říct, že lehnout si tam na lehátko, přikrýt se dekou, dostat do ruky čaj a nechat si na sebe otevřít okno, klidně tam vydržím dvě hodiny.  Bylo to tak opravdové a relaxační… skoro bych to doporučila jako lék na stres.

Pak jsem vyjela výtahem na střechu mrakodrapu a to bylo teda šílené. Jelikož se bojím výšek, tak jsem srabácky ani nepřešla prkno, které vedlo ze střechy do prostoru a nepomohlo ani to, že na konci na mě čekal dort. Prostě to nešlo.

Další pokus mě  zavedl hluboko pod hladinu moře, kde jsme na sebe mrkly s kosatkou. Přikládám video i když to z toho absolutně nevyzní.

No a nakonec se moje ovladače proměnily v modrý a červený světelný meč, jako měli ve Star Wars.  Hrála jsem s nimi super hru, kdy jsem musela proříznout stejně barevnou kostičku jako měl meč a ještě v uvedeném směru. Level Easy a Normal byl brnkačka, pak ale přišel expert no a to už se fakt nedalo…  podívejte se na video… sice ze sebe udělám trochu blázna, ale snad z toho půjde poznat, jak moc mě to bavilo 🙂

Takže jestli hledáte zábavu pro sebe či  celou rodinu nebo třeba Vánoční dárek pro manžela, kolegu, tatínka… tohle je skvělá volba. Hry jsou tu i pro menší děti. 60 minut stojí 300 Kč a každý desátý vstup je zdarma.  Otvírací doba je po dohodě pondělí až neděle 9 až 21 hod.

Rezervaci si můžete udělat zde: http://www.bridgevr.cz/objednat/

Můžete se potápět, letět do vesmíru, projít si světové národní parky, navštívit nějaké město nebo hrát nějakou hru.

Přeji Vám všem spoustu zábavy 🙂

Lucie